Naruto Ultimate Ninja Storm 2 Anmeldelse
Grunnleggende informasjon:
Utvikler: CyberConnect2
Utgiver: Namco Bandai Games
North American Utgivelsesdato: 10/19/2010
European Utgivelsesdato: 10/15/2010
Trophies: 42 3 4 1


Oversikt

Dette er det nyeste spillet i den allerede overcrowed Naruto videospillet franchise, og i motsetning til det forgjengeren, det er multiplattform (betyr at du kan finne den på 360). Spillet følger Naruto historien etter Sasuke forlater Leaf landsbyen og gir ham fingeren, og følger hans eventyr prøver å få sterkere og bringe ham tilbake.

Gameplay

Spillet er veldig likt det første Ninja Storm spillet, og ikke virkelig skiller seg ut. Kontrollene er enkle å lære og du kan bygge opp kombinasjoner og spesielle angrep (ninjustu) ganske lett, noe som gir deg en stor fordel det meste av tiden. Problemet kommer når du er den ene blir angrepet og combo'd og du finner deg selv trykke på vakt knappen raskt håp om å utføre en Erstatte Jutsu og unngå mer skade, som dessverre, skjer ikke ofte (med mindre du spiller mot AI , som gjør det ganske lett).

Du har også muligheten til å velge to støtte tegn, som kan hjelpe deg gjennom hele kampen enten angripe eller beskytte deg fra motstanderen din. For å gjøre ting verre / bedre, kan du faktisk bruke hele kampen kjører vekk fra fienden, venter på din støtte bar å bare fylle opp mens du spam din støtte hele tiden og prøve å treffe motstanderen med noen ninjutsu. Dette åpner for noen svært billig taktikk som du ikke finner ofte på andre slåssespill og som kan gjøre livet ditt enklere og / eller hardere.

Alt i alt vil spillbarheten ikke bevise hardt for veteraner og nykommere, og vil være lett å forstå, men det har fremdeles det er feil av å ha mange overmannet og billig tegn, som inkluderer billig tactis som vil gjøre du ønsker å slutte å spille spillet for alltid.Singleplayer

Det hele begynner med Naruto komme tilbake til landsbyen og møte med gamle venner, og hvordan han viser hvor sterk han er blitt. Men i en "overraskelse" vri, starter Akatsuki flytting og de tar ned den nye Kazekage (som tilfeldigvis er Gaara av Sand). Med det begynner Naruto denne helt nye "sesong" prøver å redde ham og stoppe Akatsuki blir all-powerfull, alt mens du fortsatt prøver å finne Sasuke, som ikke gir faen om ham lenger, og fortsatt prøver å bli sterkere for å drepe Itachi.


Den singleplayer er like full av cheesy dialog og store kamper som du ville forvente at den er allerede, men det fortsatt introduserer mange svært interessante og badass tegn (som de fleste av Akatsuki medlemmene, som er den klart mest interessante "nye" tegn) som faktisk forbedrer opplevelsen og gjør at du vil fortsette å spille å vite hva i helvete som vil skje neste, med mindre du leser / ser på anime / manga, og da vil du bare ønsker å oppleve det hele selv.


Som du kan se, noen av de viktigste slagene i spillet er mer enn bare spark og slag din fiende og faktisk du involvere samspill med karakterene og miljøet.

Alt i alt er det veldig trofast til både anime og manga, og fortsatt fanger hele opplevelsen. Tamt, savner det fortsatt noen ting, mao det er ikke helt nøyaktig. Så hvis du søker etter et spill helt tro mot historien, må du fortsette å søke (sannsynligvis helt til slutten av dine dager).

Multiplayer

I multiplayer er praktisk talt det samme som kjemper en datamaskin, bortsett fra at du nå spiller mot noen andre. Når det kommer til online multiplayer, forteller spillet først du tilpasse din "Ninja Info Card". Du låser opp både kort og titler som du avanserer gjennom singleplayer og kjøpe dem eller låse dem ved å fullføre spesielle oppgaver.

Etter at du får din Ninja Infokort, kan du begynne å slåss andre mennesker rundt om i verden. Du kan alltid søke mennesker som er like bra / dårlig som du er, opprette en lobby så noen random fyr kamper deg, eller du kan søke folk med en god forbindelse og prøv å slå dem.


Spillets leveling system er som det av FIFA spill. Du har et visst antall poeng, og avhengig av hvordan du vinner og hva som fyren "nivå" er, får du et visst antall poeng og kan få en ny valør. Hvis du taper, mister du poeng og kan miste en valør. Dette tillater deg å vite når noen er så gud / ille som du er, men tydeligvis det er ikke veldig relliable, for man kan bare tape hver kamp, ​​og sparke rumpa di når du minst venter det.


Nine Tails Naruto er en av de billigste måtene å slå en fiende online.Teknisk

Grafikken ser veldig lik de første Ninja Storm, så jeg er faktisk gjetter at det blir multiplataform ikke tillate utviklerne å bedre på dette feltet. Heldigvis er musikken faktisk veldig bra. Det passer ambient veldig bra og lar deg føle koblet til den mest emosjonelle delene av tomten.

Stemmeskuespillet kan være enten japansk eller engelsk. Mens førstnevnte synes å være bedre, ser det ut som karakterens munn ble utviklet tenkning om sistnevnte, fordi lip sync på japanske er langt borte, og på engelsk er det ikke så stor forskjell.

Noen mennesker har også rapportert å ha problemer med spillets servere. De enten får etterslep, få frakoblet, eller kan ikke engang join / finne en match online, noe som er problematisk og en stor plage, som alle som noen gang har opplevd det på et flerspillerspill allerede vet.

Trofeer

De fleste av de trofeene du får som du fremgang gjennom hele historien, eller ved ganske enkelt å spille med venner (enten lokalt eller online, som kan suge på grunn av mennesker velger billig tegn), men den som ber deg om å få alle titlene vil ha deg leker mye med hver karakter, og prøver å vinne mye på online kamper.

For et slåssespill, er dette platina lett, men det vil fortsatt ta deg litt tid til å fullføre (40-60 timer jeg sier, avhengig av dyktighet).

Ultimate Ninja Storm 2 er et bedre spill enn det er predecesor og prøver å legge mer til formelen. Selv om det fortsatt har sine feil, vil du faktisk finne deg selv nyter kamper og tegnene (men ikke alltid).

Gameplay: 8 / 10
Ikke vanskelig å mestre og lett å bli kjent med, men fortsatt feil på grunn av hvor lett du kan slå (eller kan bli slått) av andre aktører med noen billige taktikk.

Singleplayer: 8 / 10
Faithfull, underholdende, men generelt mangler det lille noe.

Flere spillere: 9 / 10
Så givende som et slåssespill kan få.

Teknisk: 8 / 10
Kind of skuffende, for det er lite til ingen forbedring.

Totalt: 8 / 10
Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits