Assassin Creed 2 Anmeldelse

 Grunnleggende informasjon:
Utvikler: Ubisoft
Utgiver: Ubisoft
Utgivelsesdato: 17 november 2009
Trophies: 1 1 15 34

Oversikt:
Den originale Assassin Creed, som ble utgitt i 2007, var et flott spill som var ikke uten sine feil. Repeterende gameplay, og oppdragene var bare noen få av de mange mindre, niggling klager som holdt tilbake en ellers fantastisk spill. Spørsmålstegn var også hevet over den uventede vri i historien hvor spilleren tar kontroll over en mann ved navn Desmond i dag. Imidlertid var de viktigste aspektene ved originalen veldig sterk. Freeflowing kontroller, forfølgelser og noen minneverdige drap var på plass og venter på å bygge videre på. Assassin Creed II er oppfølgeren som håper å ta disse sterke kjerneelementer og bygget noe fantastisk, samtidig korrigere feilene i det første spillet. La oss se om Ubisoft hadde lykkes i sine forsøk ...Gameplay:
Assassin Creed II bygger på den store gameplay grunnlaget for den første tittelen. I de første oppdragene, vi introdusert til den fantastiske gratis kjørende system, som tillater spillere å klatre over nesten alle overflater uten store anstrengelser. Måten Ezio manøvrer rundt miljøet hans er veldig imponerende å se, som Ezio kropp realistisk tilpasser seg omgivelsene som han klatrer og hvelv forbi hindringer. Også har Ezios løpehastighet i Assassin Creed II er betydelig økt fra det første spillet. Dette tillater spillere å elegant zip rundt i byen på en alvorlig tempo, noe som gir deg tid til å beundre den vakre animasjoner. Det er ikke perfekt men det er øyeblikk når kameraet synes å ha et sinn av egne og presenterer det verre mulig oversikt over hva som er de neste på taket. I neste omgang førte dette meg flere dødsfall fra over å kjøre en avsats og mistiming min hopper rett og slett fordi jeg ikke kunne se hvor i helvete jeg skulle. Dette førte meg mye frustrasjon, men heldigvis det ikke skjedde altfor ofte.


Ikke bekymre deg for Ezio, er han i stand til å svømme i motsetning Altair i første Assassin Creed.
Dette kommer i hendig når du trenger å miste litt uønsket oppmerksomhet.


Som i originalen, stealth igjen spiller en sentral rolle i Assassin Creed II. Stealth her håndteres svært forskjellig sammenlignet med andre spill, og jeg må si jeg finner Assassin Creed II stil og utførelse av stealth å være utrolig behagelig og forfriskende jeg må si at det er noe svært tilfredsstillende om å forsvinne inn i tette folkemengder etter å ha fullført et attentat. Vintage gjemmesteder som høyballer og takhager er tilstede igjen. Kanskje en av de største tilleggene til spillet er evnen til å svømme. Ezio kan nå dykke under vann for en begrenset periode for å skjule fra sine fiender. Dessuten, om følelsen slår deg, er du i stand til å ansette folk til å distrahere fiender for deg som du gjør din flykte. Tyver, leiesoldater og horene kan leies for en avgift og rettet mot mål som levende verktøy for distraksjon. Alle disse elementene tar praksis, og kanskje ikke alltid resultere i seier, men det er sikkert veldig moro når planene egentlig kommer av.

Men noen ganger har du ikke noe annet valg enn å engasjere dine fiender i kamp. På våpenet utvalg hjulet, er det sverd, dolker, røykbomber, kaste kniver dual leiemorderen kniver, og noe som jeg tror er best oppdaget av deg selv. Du kan kjøpe nye våpen eller velge å stjele dem fra fiender mens kampene. Hvert våpen har sine egne fordeler og ulemper, og alle er vakkert animert og realisert. Når i kamp, ​​kan du bruke sidesteps, spesiell kamp beveger og kloer. Selvfølgelig kan du bare hammer angrepet knappen, men hvis du blir litt kompetent på kamp, ​​vil du drepe fiendene dine på en nesten kunstnerisk måte.

Singleplayer:
Assassin Creed fans vil bli glad for å høre at oppfølgeren binder opp mange av de (svært) løse endene fra slutten av det forrige spillet. Vi henter opp fra der vi slapp, forblir bartender Desmond låst i hans mystiske celle ved Abstergo. I tilfelle du ikke har spilt det første spillet, er Abstergo et selskap som er den moderne inkarnasjonen av en gruppe ved navnet på Templars. Dette coporation er etter Desmond for hans gener, som de inneholder svært verdifulle genetiske minner. Disse minnene er brakt til liv gjennom underverkene av en maskin kalt "Animus", som lar Desmond å gjenoppleve eventyrene hans leiemorder forfedre. Dette gjør Desmond en meget verdifull ressurs og setter ham i sentrum for en krig mellom Assassins og Templars.

Assassin Creed II åpner med nervepirrende action denne gangen, siden Desmond gjør sin flukt fra anlegget som hadde holdt ham prisioner hele den originale Assassin Creed. Han lykkes i å rømme, og befinner seg holed opp med Assassins på deres hemmelige gjemmested. Hendig nok har de en Animus av sine egne som de ønsker Desmond bruke for å gjenoppleve fortiden av enda en etterkommer ... Tast Ezio Audituerre de Firenze.


Rooftop chases er vanlig i Assassin Creed II og inneholder noen av de mest
minneverdige øyeblikkene i spillet.


Innstillingen er 15. århundre Italia og det er her at du introduseres til vårt nyeste protagonist. Vår første øyeblikk av Ezio reise er, i all ærlighet, litt bisarr. Vi slutter han i øyeblikket for hans fødsel som fungerer som en del av et unikt leksjon om bevegelse. Etter det, hopper det til hans siste år som en skjørtejeger (c'est la vie), en street fighter, og sønn av en velstående bankmann. Ezio er en mye mer engasjerende karakter enn Altair noensinne var, noe som får meg til å tro at utviklerne har lært litt fra den fantastiske karakterisering av Uncharted er Nathan Drake og andre. Renessansen innstillingen var en handling av sublim geni, som det skaper en mye mer interessant setting. Denne nye innstillingen gir verden med noen fargerike karakterer og de sprøyte inn litt sårt tiltrengt humor inn i saksbehandlingen.


Alt i alt var singleplayer opplevelsen mye bedre og jeg fant meg selv faktisk fascinert om hvor historien ville ta meg neste. Det er en helvetes mye mer variasjon i oppdragene, som var en stor feil i originalen. Du vil finne deg selv å utforske skjulte gravkamre, søke midler til rustning og våpen, oppgradere og tilpasse Villa (som fungerer som en glorifisert skjerm sak for alle de samleobjekter og hemmelige gjenstander) og så mye mer. Selv små ting som blir gitt valget mellom å gjenoppbygge smeden og få en rabatt legger alt til oppslukende kvaliteten og dybden av spillet. Selv om du velger å unngå eller ignorere alle de statister i Assassin Creed, vil det fortsatt ta deg litt tid før du ser slutten. Historien tok meg rundt 16 timer å fullføre. Selv om ikke alle oppdragene er like spennende som attentatet seg, spesielt mye hyped flying oppdrag, som jeg må si jeg fant ganske kjedelig å si det mildt. Tailing et mål eller etter en alliert gjennom en by er også uinspirerende og gjort meg lyst til å drepe alle i nærheten. Disse irriterende øyeblikk er ikke så vanlig her som i det første Assassin Creed, men det er fortsatt noen bland oppdrag å bli funnet og utholdt.


Teknisk:
Assassin Creed II er en enorm teknisk prestasjon. Byene du utforske, Firenze og Venezia, blant annet er større og mer detaljert enn miljøene i det første spillet. Hver by er utrolig gjenskapt og teksturer og belysning er av høyeste kvalitet. Innbyggerne gå om deres daglige liv, og de ser autentiske gjøre det. Byene er levende og puster denne gangen og det er en reell følelse av liv og røre mens du ser innbyggere lever ut sine liv. Det er også mye mer variasjon i hvordan folk ser, som holder alt ser mer realistisk og enda mer engasjerende.


Combat i Assassin Creed II er stor og det er lett tilgjengelig, men likevel dypt.


Tegn modellene er store og ansikts animasjonene er top-notch. Stemmeskuespillet er sterk som du forventer, og hver og en av karakterene i historien arc er gitt en følelse av identitet og personlighet. Det finnes egentlig ikke noen feil med hvordan spillet ser og høres ut, bortsett fra mindre nedgang saker her og der. Jeg må si at jeg ble imponert.

Gameplay: 8 / 10
Veldig mye bedre. Kamera kan være litt dodgy til tider, men generelt det er mye å se og gjøre. Freeflow kjører og bekjempe alle er godt excecuted og væske.

Singleplayer: 7 / 10
Mye bedre denne gangen. Jeg trodde det var mye mer variasjon i oppdragene og mye mer å gjøre utenfor hovedhistorien. Tegnene og innbyggere i verden har mer personlighet også, selv om jeg fortsatt føler det er ikke perfekt.

Teknisk: 9 / 10
Vakre animasjoner, stor stemme-skuespill, dynamisk lyssetting og noen fantastiske bylandskap og miljøer. I likhet med originalen, er Assassin Creed II en nytelse for både øyne og ører.


Totalt: 8.5/10


Assassin Creed II er en flott oppfølger og forbedrer på den første oppføringen i serien i nesten alle mulige måter. Hvis du likte det originale spillet så kommer du til å elske dette spillet. Selv om du hatet det første spillet, kan du finne deg selv å nyte dette spillet. I si at, jeg er fortsatt ikke å finne meg selv falle håpløst forelsket i serien, selv med all den bemerkelsesverdige forbedringer stirrer meg i ansiktet. Jeg ser frem til å se hvor serien går herfra. Det kan en dag vokser sammen til den all-erobrende spillet som det absolutt har potensial for. Inntil da er dette en massiv skritt i riktig retning for serien.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits